Over mij


oda slofstra

Ik Oda Slofstra-Beelen 1970, schilder en teken vanaf mijn jonge jaren, soms wat actiever soms wat minder actief. Sinds 1998 ben ik me gaan specialiseren in het maken van Trompe-l’oeils, muurschilderingen, hout- en marmer imitaties. Begonnen als autodidact maar voor een hoger kennisniveau opleidingen gedaan in klassieke technieken bij het Instituut voor Restauratie en Decoratie te Schiedam. Sinds 2008 ben ik voor de hobby meer vrij werk gaan maken in uiteenlopende stijlen. In een zoektocht naar de vorm die bij mij paste, resulteerde mijn liefde voor de tuin en tuinieren in het schilderen van bloemen. Bloemen zijn een eindeloos, schitterend en dankbaar onderwerp.

 

Mijn bloemschilderijen zijn afgezien van het grootformaat realistisch en harmonieus van compositie. Worden uitgevoerd in acrylverf omdat het veelzijdig is en in laagjes kan worden opgebouwd, dit geeft diepe, heldere, frisse kleuren.

 

Sinds 2012 ben ik me ook gaan toeleggen op het maken van tekst schilderijen. Het schilderen van tekst op een muur  is een techniek die ik vanuit mijn beroep als decoratieschilder beheers. Momenteel zijn tekst schilderijen een trend en het abstracter schilderen in combinatie met teksten vind ik ook erg leuk om uit te voeren tot een kunstwerk.

 

Leuk dat u mijn site bezoekt, wens u plezier aan het bekijken van mijn schilderijen…..

 

Heeft u een passende mogelijkheid voor expositie van de schilderijen….GRAAG!

Ik woon en werk in Harderwijk

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.