Verlanglijstje Winkelwagen

Exposities

2020
Harderwijk

Op 19 en 20 september zou ik mee doen aan de kunstroute.  De Kunstroute 2020 gaat helaas dit jaar niet door in verband met het corona virus. De kunstroute wordt verplaatst naar 2021 en vindt plaats in de gemeente:

  • Elburg, Nunspeet en Oldebroek op zaterdag en zondag 24 en 25 april 2021.
  • Harderwijk, Putten en Ermelo op zaterdag en zondag 1 en 2 mei 2021.

https://www.kunstroute-noordwest-veluwe.nl/kunstroute-2020/

2020
Harderwijk

KUNST IN HET PARK (Aaltjesdagen) op zaterdag 13 juni in het Plantage-park (achter de Smeepoortstraat) Aaltjesdagen is een jaarlijks, meerdaags festival in Harderwijk, dat sinds 1983 ieder tweede weekend van juni plaatsvindt. Het festival geeft een mooi beeld van wat Harderwijk te bieden heeft op het gebied van toerisme, cultuur, historie en ontspanning.

De Aaltjesdagen gaan dit jaar helaas niet door in verband met het corona virus!!

2019
Harderwijk

Juli, augustus en september exposeerde ik op de begane grond in het Ziekenhuis St Jansdal, rechts na de receptie (de gang naar revalidatie).

2018
Harderwijk

Exposeerde ik 3 maanden in het St Jansdal op de gang van de Röntgen afdeling.

2018
Harderwijk

April, mei, juni, juli en augustus exposeerde ik samen met schilderclub Koloriet in het Reactiveringscentrum de Klimop. De Klimop is een moderne lichte ruimte waarbij mensen d.m.v.  tijdelijke opname revalideren met als doel na ziekte, operatie, of ongeval lichaamsfuncties te optimaliseren. Vaak staan bezoekers even stil om van een kunstwerk te genieten. Uit onderzoeken is gebleken dat patiënten zich beter thuis voelen en eerder genezen in een aangenaam klimaat.

2017
Harderwijk

Oktober, november en december exposeerde ik samen met Schildersclub Koloriet in het ziekenhuis St Jansdal. De kleurrijke en gevarieerde expositie is te te bezichtigen in de gang naar de röntgen.

2017
Dronten

Januari, februari en maart exposeerde ik op de begane grond en 1e verdieping van Polikliniek Dronten. Een polikliniek van het Ziekenhuis St Jansdal aan het Zwarte Water. Tijdens de expositie werd een selectie grote fleurige bloemenschilderijen geëxposeerd.

2016
Harderwijk

Juli, augustus en september exposeer ik op de begane grond in het Ziekenhuis St Jansdal, rechts na de receptie (de gang naar revalidatie).

2016
Harderwijk

in maart exposeer ik samen met de Harderwijkse schildersclub in de centrale hal van het Gemeentehuis te Harderwijk, de diverse en kleurrijke expositie is te gratis te bezichtigen maandag t/m woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en donderdag zelfs de hele dag van 9.00 tot 20.00 uur

2015
Dronten

Vanaf 9 april t/m 15 juli op de 1e verdieping in de polikliniek van Dronten. Polikliniek Dronten is een samenwerking tussen MC Groep met ziekenhuizen in Lelystad en Emmeloord, het ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk en de huisartsen in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.

2015
Ede

Kunstmarkt Kunst in de Vallei

2015
Ermelo

Van 12 januari t/m 20 februari exposeerde ik in het Gemeentehuis van mijn mooie geboorte dorp Ermelo

2014
Harderwijk

Exposititie op de gang naar de röntgenafdeling van Ziekenhuis St Jansdal

2014
Harderwijk

Kunstmarkt op het jaarlijkse St Jansdaldag van Ziekenhuis St Jansdal

2014
Harderwijk

Afd. K.N.O. St Jansdal / Medewerkers Expositie

2013
Harderwijk

Samen met Schildersclub Koloriet heb ik geëxposeerd in het Reactiveringscentrum de Klimop

2013
Ede

Kunstmarkt Ede (op het ENKA terrein)

2012
Apeldoorn

Artistieke Handen

2012
Harderwijk

Samen met Schildersclub Koloriet heb ik geëxposeerd  in de Rontgengang van het St.Jansdal

2011
Harderwijk

Kunstmarkt in het Ziekenhuis St Jansdal tijdens St Jansdaldag

Over mij

Momenteel leg ik me toe op portretschilderen, portet geabstraheerd met o.a. teksten geven mijn kunstwerken een mystieke en unieke uitstraling. 

Leuk dat u mijn site bezoekt, wens u plezier aan het bekijken van mijn schilderijen…..

Meer over mij